Det jag sysslar med

Jag har jobbat på Hansen Media i snart tre år och stormtrivs på jobbet. Det jag gillar allra mest med det är föränderligheten. Man upplever i princip aldrig en tråkig dag. Är man intresserad av mediala tekniska lösningar så finns det alltid olika områden som man kan arbeta med inom hos Hansen Media. För tillfället är jag den som har till uppgift att samordna och fixa ljud- och ljustekniken, men när jag började på företaget så var det mer roddande med olika evenemang som var arbetsuppgiften.

Jag har även haft mina fingrar i syltburken när det kommer till internetlösningar och streaming, och det är ett tydligt exempel på hur vi jobbar här. Det är gränsöverskridande och man kan få hjälp från alla möjliga håll och kanter. Det är troligen det jag uppskattar allra mest. Att arbeta tillsammans med så kunniga människor som samtidigt är så välvilligt inställda till alla. Man vet att man får hjälp när man behöver den och man hjälper gärna någon annan i behov. Det har skapat en teamkänsla här som jag inte upplevt på något annat ställe, och det gör oss minst sagt produktiva. Hansen Media är verkligen ett drömjobb på många sätt, främst på grund av människorna som jobbar här.

Leave a Comment

Filed under Okategoriserade

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *