Funderar på att inreda lite i hemmet

Det har sina poänger att inreda i hemmet. Inte enbart är det till för att göra det finare, det är också viktigt att hitta möbler och inredning som gör det möjligt att för vara saker och ting på bra sätt. Det är något som jag har haft brist på ganska länge i mitt hem, nämligen bra och praktiska ställen att ha saker på. Men det är inte alltid helt enkelt att hitta lösningarna, men jag lyckades hitta det här inlägget på Carolines blogg och det fick mig att gå i spinn, eftersom att hon ledde mig vidare till en sida som verkligen gav mig inspiration till att börja fylla hemmet med sådant som jag vill ha.

Problemet var bara att det var alldeles för mycket saker som fanns att välja på, vilket i sin tur gjorde att det tog lång tid för mig att välja exakt vad jag skulle beställa. Dessutom fanns det så mycket annat fint som lockade mig, av enbart inredningsmässiga skäl, men på grund av att jag inte har speciellt stor budget så fick jag helt enkelt hålla mig ganska sansad och verkligen fokusera på det som jag behövde. Så det blev till slut dessa grejer:

Stor bokhylla
Den här bokhyllan kommer med både öppna och stängda fack, vilket passar perfekt då jag har saker jag vill visa, samtidigt som vissa gör sig bättre bakom en skåpdörr.

Badrumshylla
En hylla till badrummet har jag länge behövt, och nu hittade jag den perfekta, smala varianten som kommer att göra att mina toalettartiklar äntligen hittar sin rätta plats i badrummet.

Leave a Comment

Filed under Okategoriserade

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *