Konsten att träffa människor

Eftersom jag har ett så pass tekniskt arbete som jag har så tror många att jag är den typiske nörden som grottar ner mig i allt som har med prylar att göra. Att jag inte är speciellt social av mig, utan istället låter tekniken göra arbetet. Det är så långt ifrån sanningen att man nästan blir förnärmad. Visst är jag en nörd, jag är en stolt nörd som älskar att pilla och fixa med mina prylar, men det betyder inte att jag är osocial. För att jag överhuvudtaget ska lyckas i mitt arbete så måste jag vara väldigt välkomnande och öppna för nya människor, för det är det enda sättet att få reda på vad det egentligen är som de efterfrågar.

För många av oss har jobbet på Hansen Media blivit något av en social träning. Jag märker själv hur jag måste bygga upp min sociala förmåga för att samspelet mellan mig och kunderna ska bli så bra som möjligt. Hade jag inte det så hade inte Hansen Media varit så framgångsrik som det är idag, för det handlar i grund och botten om att göra sin kunder nöjda med tjänsterna man levererar. Visst är tekniken viktig, men det är bara verktygen som jag använder mig av i arbetet. Den sociala biten är det viktigaste, den som skapar innehållet och produkten.

Leave a Comment

Filed under Okategoriserade

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *