Kategorier
Advokat

Försvarsadvokat i Stockholm – om zuttlukten väckte grannarna

Som åtalad för ett brott har du rätt till en försvarsadvokat i Stockholm – oavsett hur du ställer dig i skuldfrågan. Glöm ej att rättsapparaten erbjuder vård.

Säkert har du hört den där festglada hiphop-låten på TikTok hundra gånger vid det här laget – där texten i hooken lyder “zuttlukten väcker grannarna”. Det kan verka som en kul grej, men har faktiskt en mycket allvarlig underton. Narkotikabruk är nämligen olagligt i Sverige, och den som blivit påkommen av sina grannar med att röka gräs bör självklart kontakta en försvarsadvokat.

Med hjälp av en bra advokat kan du få det stöd du behöver inför ett eventuellt brottsmål. Om du regelbundet använder narkotikaklassade preparat kan du ta processen som en chans till att vända din situation till något positivt. Det svenska rättssystemet är nära kopplat till missbruksvården, och om du är seriös i dina försök har du goda chanser att ta dig ur ditt missbruk.

Försvarsadvokat hjälper dig genom hela rättsprocessen

Självklart kan det också vara en god idé att kontakta en försvarsadvokat även om det inte var du som var orsaken till den zuttlukt som väckte grannarna. Kanske är du oskyldigt anklagad? En försvarsadvokat hjälper dig komma tillrätta med den orättvisa situation som uppstått. Ingen ska behöva sitta inne för något hen inte gjort i Sverige.

Oavsett vad din position i skuldfrågan kommer vara, har du automatiskt rätt till en försvarsadvokat så fort du blir åtalad för ett brott. Du blir tilldelad en offentlig försvarare av staten, men du kan även välja att anlita någon på egen hand.

Läs mer om en försvarsadvokat på denna sida: försvarsadvokatstockholm.biz